Lifting obličeje

Lifting - vyhlazovací masáž obličeje. Nová manuální metoda vyhlazování obličeje s ihned viditelným účinkem. Jistě je vám znám pojem lifting jako operační zákrok, při kterém se provádí napínání pokožky. Ve světě je velmi populární manuální terapie, která využívá pouze masáže. Nyní máte možnost se tuto metodu využívat i vy.

Lifting - vyhlazovací masáž obličeje je oblíbena z důvodu ihned viditelných účinků, protože se zaměřuje na mimické svaly obličeje s hloubkovými a detoxikačními účinky. Působí na příčinu vrásek a přispívá k lepšímu vyživování pokožky i samotných svalů.

Výraz obličeje znázorňuje, v jakém jste psychickém stavu. Velmi vytížení jedinci mají strhaný a unavený výraz. Pokud ale dokážete tento výraz některou z metod např. liftingem odstranit, pomůžete klientovi i psychicky (je to z důvodu mnoho reflexních zakončení na obličeji, ne mnoho partií bývá tak citlivá jako právě obličej).

Dokážete tedy nejen krásně vypnout pokožku ale i navodit pocit pohody a harmonie, což se zobrazí na větším sebevědomí a spokojenosti klienta. Reflexní účinek je zde výrazný a přispívá z 80 % celkovému zlepšení psychiky touto metodou.

Tato masáž brání stárnutí pleti, vzniku vrásek, podporuje regeneraci, zvyšuje pružnost pokožky, má pozitivní vliv na psychiku a zásadně snižuje napětí v obličeji.