Indická masáž hlavy

Indická masáž hlavy pomáhá zejména při bolesti hlavy, nespavosti, hučení v uších, ale má i blahodárný účinek na podpůrný růst vlasů. Indická masáž hlavy je stará více jak čtyři tisíce let. Má velice silnou tradici, která se rozšiřuje pro své pozitivní vlastnosti po celém světě. Indická masáž hlavy ulevuje od napětí a stresu, se kterým přicházíme každodenně do styku a jsme mu neustále vystavováni. Tato masáž působí opravdu jako lék, který plně nahrazuje a navozuje dlouhodobý pozitivní stav. Působí tak, že odstraňuje různé bolesti a napětí ve svalech krku a ramen. Masáž se praktikuje na místech, které jsou důležitými energetickými centry. Tyto centra jsou velice namáhána právě při stresu, kdy se v nich hromadí napětí, které dále způsobuje množství dalších bolestí. Touto masáží uvolňujeme tyto centra a následně pozitivně působíme na nervovou soustavu masírovaného.

Tato mimořádná masáž hlavy ulevuje od napětí a stresu, kterému jsme neustále vystavováni. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění. Je to masáž, díky které si získáte mnoho zákazníků, může ji provádět každý a velmi užitečná je v partnerském vztahu, kde dokáže posilnit pouto mezi vámi a partnerem. Působí jako opravdový lék na různé bolesti a napětí ve svalech krku a ramen. Velmi účinné je k masáži hlavy přidat antistresovou sestavu masáže ramen a šíje, získáte tím opravdovou důvěru u přátel, partnera nebo zákazníka, protože je zbavíte obrovské psychické zátěže a oni se budou cítit jako znovunarození.

Indická masáž hlavy je prospěšná díky tomu, že se praktikuje na částech, které jsou důležitými energetickými centry. Pokud je člověk ve stresu, hromadí se v těchto oblastech napětí, které se neustále hromadí a zapříčiňuje spoustu dalších bolestí. Není tedy divu, že v Indii dostávají lidé tuto masáž často od narození.