Bodycoffee

Po celém světě místní kultury vyhledávají hojivé účinky kávovníku, který je znám pro svou schopnost napravovat poškozenou pokožku, uklidnit podráždění a obnovit buňky. Káva je také požírač volných radikálů, jemný exfoliant, který zlepšuje mikrobuněčný oběh a rozkládá tukové zásoby způsobující celulitidu.

Ošetření obsahuje:
Tělový peeling
Povzbuzující tělový peeling poskytuje velmi luxusní kávový exfoliační zážitek, který doplňuje vlhkost do pokožky a zároveň vyživuje díky vysoce kvalitním esenciálním olejům. Je složen z originální směsi mleté kávy Arabica (mikrobuněčný stimulant), ze soli z Mrtvého moře (detoxikuje) a esenciálních olejů rozmarýnu, máty a citrusu a výtažků z květů kávy.
Anticelulitidní a detoxikační zábal
Náš zábal ze zelené kávy uvolňuje a eliminuje toxiny, aktivuje rozpouštění tuku, zeštíhluje, zpevňuje a vyhlazuje pokožku a je exotickým a velmi účinným přípravkem.
Masáž energizujícím olejem
Dobijte náladu a zpevněte pokožku se sklonem k celulitidě. Hojivá směs výtažků z kávy, máty peprné, rozmarýnu a citrusu, spolu s konopným a olivovým olejem Vás neuvěřitelně zrelaxuje a ošetří pokožku.

Zážitek kávy na těle je něco speciálního s úžasnými účinky. V USA má tato značka solidní portfolio prestižních lázní, salonů a slavných příznivců, včetně Julia Roberts.