Anticelulitidová masáž

je velmi účinná procedůra v boji proti celulitidě, napomáhá formování postavy, vypnutí a celkovému zlepšení kvality pokožky.

Anticelulitidová masáž se provádí kompresivními hmaty, které ovlivňují podkožní tukové struktury - rozrušují se tukové tkáně. Aktivuje se podkožní metabolismus a hluboké svalové struktury, díky čemuž dochází k lepšímu vstřebávání tuků. Masáží se také ovlivňují hluboké i povrchové kapiláry a svaly, a tím dochází k výborné regeneraci a relaxaci.

Pracujeme s problematickými partiemi jako stehna, zadeček, ale také bříško. Zvláště bříško často trápí klientky nejvíce. Ať už z důvodu povolení břišního svalstva po porodu nebo z důvodu nezdravé životosprávy.

Po anticelulitidové masáži se provede zeštíhlující bahenní termo zábal, který napomůže odvodu škodllivých toxinů a zadržované tekutiny z těla. Tím velmi pozitivně podpoří celkovou péči o problematické partie.

Anticelulitidová masáž je čistě manuální terapie, která je poněkud náročnější na fyzický potenciál maséra, ale o to více je účinnější. Již po 3 aplikacích lze vidět první výsledky, po první masáži bude pokožka pevnější a vyhlazenější.